Over ons

Over ons, over mij

Hulp nodig? 📞 06-53768669 bel mij en ik help u snel en deskundig verder.

Na ruim 25 jaar ondernemerschap  kwam hier door een scheiding een einde aan. En wilde ik wat anders, wat wel en wat wil ik vooral niet.  En heb ik een hele studie en omscholingstraject gevolgd. Inmiddels al weer vele jaren geleden en vele ervaringen verder.

Het glas stroomt over van positieve energie

Bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan, en daarom ben ik nu inmiddels jaren geleden met een nieuwe eigen praktijk gestart in psychologie. Het glas stroomt nu over, over van energie en zin. Een praktijk met een focus en duidelijke specialisatie, Relatietherapie en traumatherapie.  Mogen wij jullie helpen om jullie relatie vuur en passie in te blazen?

Wij doen het graag anders, anders dan bij de meeste relatietherapeuten. Wij hebben onze eigen therapie gebaseerd op wetenschappelijk bewezen therapieën met ons eigen sausje. Ieder mens is uniek en iedere relatie dus ook. Wij vinden daarom  niet dat er een standaard therapie mogelijk is.

Trots

Wij vinden het belangrijk dat jullie je thuis voelen en dat doe je veelal in je eigen omgeving. Al kan het juist ook uitstekend werken of juist uit je omgeving te gaan. Wij zijn trots dat jullie de stap hebben genomen naar ons toe te komen of nog beter dat wij naar u toe mogen komen. Het is allemaal net even anders dan bij de therapeut om de hoek.

De therapie

het glas stroomt over

We beginnen bij het begin en starten met een telefonisch kennismakingsgesprek.

Voor we van start gaan krijgt u een mail voorin u zoveel mogelijk gegevens over jullie relatie op kwijt kunt. Dit scheelt weer tijdens de sessies en  zo kunnen we snel en doelgericht van start.

In een eerste sessie gaan we dieper in op jullie relatie maar ook over wie jullie zijn, en waarom jullie zijn en doen zoals jullie zijn. Wat is jullie bagage, ieder afzonderlijk en samen.

Hierin wijken we nog niet veel af van de andere praktijken maar dat gaat snel veranderen en dan op de inhoudelijke kant en de uitvoering hier van.

Soms kan het gebeuren dat we een sessie hebben waarin jullie apart aan de slag gaan, soms de ene helft van de tijd met hem en de andere helft van de tijd met haar.

Hoe het verder gaat zullen we per koppel bekijken en bespreken maar de meeste (wekelijkse) sessies bestaan uit 8 tot 10 sessies en een terugkom sessie om te kijken hoe het nu gaat.

Maar heel effectief en zeker voor stellen in een crisis zijn onze weekend sessies. Op vrijdagmiddag kom je aan bij een hotelin de heerlijke bossen of aan zee. Het hele weekend worden jullie omringd met alle luxe in een ontspannende omgeving. En hebben we dagelijks diverse relatiesessies en leuke opdrachten om voor jullie samen tussen door te werken aan jullie relatie. Echt een aanrader en zeer effectief