Over mij!

Als trauma psycholoog kom ik veelvuldig de gevolgen tegen dat relaties stuk liepen, vanwege onderliggende problemen als bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s. Steeds vaker ging dan de traumatherapie over in relatietherapie.

Voor mij was dit de reden om deze twee verschillende therapieën uit elkaar te trekken en mij verder te scholen in relaties. (Vanaf 2016 tot heden) Cognitieve therapie, EFT en IBCT zijn de opleidingen die ik volgde – toegepast op relatietherapie – en vanaf januari 2024 volg ik de opleiding seksuoloog. Daarnaast volg ik jaarlijks diverse bijscholingen en trainingen op dit gebied.

Kortom aan kennis en kunde hoeft je dus niet te twijfelen en kun je gerust jullie relatieproblemen bij mij neerleggen. Welke interventies bij jullie passen (of misschien een combinatie) zal ik tijdens de therapie met jullie bespreken.

Het is immers belangrijk dat jullie je prettig voelen, maar ook open en eerlijk durven te zijn. Want alleen dan heeft therapie kans van slagen. Ik hou van aanpakken en doorpakken, maar ook af en toe recht door zee te vertellen hoe het er voor staat. Kortom geen pappen en nathouden therapie. In alle gevallen ben ik onpartijdig en zonder oordeel.

De therapie is geheel vrij, jullie kunnen op ieder moment besluiten de therapie te stoppen, geen contracten of abonnementen.

Mariska