Voor wie?

Voor wie is de relatietherapeut bedoeld ?

Aller eerst bewonder ik jullie dat jullie deze stap overwegen of gaan nemen.  De relatietherapeut is dé specialist om gebied van relatietherapie. Voor wie? Voor iedereen! En hebben we een speciaal plan voor ondernemers. Uit alle delen van het land vinden partners elkaar weer terug bij de relatietherapeut.

Voor iedereen die een relatie heeft of deze nu goed is of in een zwaar weer, iedereen die een relatie heeft is bij ons van harte welkom! In iedere relatie is heb je pieken en dalen. Tijdens de piekmomenten zul je misschien minder behoefte hebben aan begeleiding maar ben je met je relatie in een dal geraakt dan wil je daar zo snel mogelijk uit.

Bevind jullie relatie zich in een crisis dan zijn wij mogelijk snel bij u ter plaatsen om jullie te helpen en het niet te laten escaleren. Bel in crisis / spoed situaties met 06 537 68 669

Tijdelijk uit elkaar

Bevind je relatie zich echt in een storm en zijn jullie al (tijdelijk) uit elkaar? Probeer het dan toch, 75% van de stellen is met deze therapie na een jaar nog steeds bij elkaar. Jullie zijn het waard om samen te vechten.

Wij kunnen je daarbij helpen met onze wetenschappelijk bewezen therapie waarbij wij ons eigen sausje er over heen hebben gegoten want wij zijn net als jullie en jullie relatie, uniek!

Niet voor niets komen stellen uit het gehele land bij ons terecht!

Samen stellen we een plan op wat bij jullie past en waar jullie je prettig bij voelen.

Ondernemers met relatieproblemen

Naast particulieren hebben we voor ondernemers in relatieproblemen ook een mooi en gedegen plan van aanpak en aandacht ontwikkeld. Deze begeleiden we dan op een zeer effectieve manier en zijn ondernemers zeer welkom bij ons!

Een mooi artikel over ondernemers met relatieproblemen. Dit mag je als ondernemer niet missen.