Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie Zwolle, wij zijn landelijk gevestigd en komen bij u thuis. Voor iedereen die even wat hulp nodig is in de relatie.  Onze specialisatie is echt relatietherapie, en met name voor ondernemers, directeuren, leidinggevende en DGA’s. Ook voor andere stellen kunnen we voldoende betekenen.

Leidinggevende, Directeuren, Ondernemers vragen om een andere benadering en aanpak.

Niet dat deze groep mensen anders is, vanuit hun zakelijke inslag benaderen deze groep problemen anders. Waar ze zakelijk de grootste beslissingen durven te nemen  en sturingen geven is dat thuis anders. Privé komen er gevoelens bij. Moeten ze rekening houden met partners en kinderen. Ook problemen zakelijk worden veelal mee genomen naar huis.  Meer over deze groep mensen vind u hier.

Afspraak maken voor relatietherapie Zwolle

Een afspraak maken in voor relatietherapie Zwolle is mogelijk dagelijks tussen 9.00 en 20.00 uur ’s avonds. Dit kan bij ons in de praktijk maar ook op locatie bij u thuis of op de zaak. Het liefst werken we met beide partners aan de relatie. Ook kan het gebeuren dat er maar een van de partners bereid is om therapie te volgen. Beide is mogelijk.  De kosten voor ondernemers zijn fiscaal aftrekbaar. Bent u in loondienst dan kunt u bij uw werkgever vragen of deze bereid is de kosten voor u geheel of gedeeltelijk te betalen. Zieke werknemers kosten het bedrijf immers ook veel geld.

Relatieweekenden aan zee of in de bossen 

Onze relatieweekenden zijn een groot succes! In de bossen van  B.v. Oranjewoud bij hotel Tjaarda maar ook bijvoorbeeld lekker aan zee  Geweldige resultaten behalen we met de stellen tijdens de relatieweekenden. in deze weekenden werken we zeer intensief maar op een leuke en relaxte manier aan jullie relatie. Maken gesprekken mogelijk en bieden optimale ontspanning. Naast welness en ontspanning bieden we leuke oefeningen en opdrachten. Maar alles op een leuke manier zonder dat het er echt dik bovenop ligt dat het om jullie relatie redden gaat.

Knuffelworkshops

Met regelmaat houden we in Zwolle (Overijssel) een geweldige leuke knuffelworkshop. Stellen of personen die moeite hebben met aanrakingen worden hier uitstekend geholpen. Slachtoffers van aanrandingen, seksueel geweld, verkrachting of mishandeling kunnen hier enorm veel baad bij hebben. Mocht het nodig zijn kunnen wij dit behandelen in combinatie met EMDR therapie.  Meer info over knuffelworkshops en waarom dit voor u misschien wel eens een hele goede oplossing kan zijn lees u op deze pagina.