Overspel

In iedere relatie kan het voorkomen, overspel. Jij of je partner is (on) bewust op zoek gegaan naar iemand anders. Was jullie passie gedoofd? Slokten de kinderen alle tijd en energie op? Waren er veranderingen groot of klein in jullie leven? De zaak of het werkt slurpten alle aandacht op? Ziekte of rouw? Waren er irritaties over en weer? Communiceerden jullie niet of te weinig?

Bovenstaande onderwerpen kunnen er voor zorgen dat één van jullie opzoek is gegaan naar iemand die wel de (lichamelijke) behoeftes die hij of zij in jullie relatie heel erg miste.  Overspel, vreemdgaan is iets wat niet alleen bij mannen gebeurd ook vrouwen zoeken het (on)bewust steeds vaker op.

Één ding is zeker het kan dodelijk zijn voor jullie relatie maar het hoeft absoluut niet! Overspel kan jullie relatie overwinnen en misschien wel sterker maken al raad ik niet aan om voor deze weg te kiezen want het is een hele pittige om te willen en kunnen overwinnen.

Het vertrouwen wat ooit jullie basis is geweest is geschaad en die is niet zomaar even weer te herstellen. En toch zijn er voldoende stellen die het wel lukt en overspel toch hun relatie sterker heeft gemaakt!

overspel relatietherapieGa niet vreemd

Is liefde sterk
Is liefde gemeend
Ga samen aan het werk
En niet vreemd