Knuffelworkshop

Knuffelworkshop

Knuffelen wie houdt er nu niet van? Iedereen is een knuffel nodig op z’n tijd, groot of klein, jong of oud. Bovendien knuffelen is gezond! Maar een knuffelworkshop… ??

Knuffelen verminderd het risico op hartziektes, geven je immuunsysteem een flinke boost, verlichten depressies en stress. Knuffelen pakt vermoeidheid aan en geeft energie. Dit is gebleken uit studies en wetenschap.

Gelukshormoon Oxitocine

Wetenschappelijk is vast komen te staan dat 10 seconden knuffelen je bloeddruk laat verlagen en veranderen er verschillende hormonen.  Zo stijgt het aller mooiste hormoon, oxytocine beter bekend als “het gelukshormoon”. En het stresshormoon cortisol word door een knuffel verlaagd.

Helaas is knuffelen, een knuffel geven of een knuffel ontvangen niet even vanzelf sprekend. Dit kan allerlei oorzaken hebben samen gaan we kijken waar deze blokkade vandaan komt en hem oplossen. Soms kan hier EMDR therapie een hele goed oplossing zijn (bv incest of seksuele mishandelingen en verkrachtingen)

Wat zegt een knuffel, waarom geef je een knuffel, wat doet een knuffel, hoe geef je een knuffel. Items die allemaal in deze workshop aan de orde komen.

De knuffelworkshop is serieus en samen met je partner te volgen. Je relatie kan deze boost gebruiken om je relatie te verstevigen maar ook kan deze workshop je relatie redden. Achter een knuffel zit zoveel meer.

Knuffelen de basis van intimiteit

Deze workshop is uitermate geschikt voor stellen waarbij seksuele problemen of belemmeringen spelen.  Neemt blokkades weg. Door leuke en eenvoudige oefeningen leren we jullie weer contact met elkaar te maken.

Een knuffel is de basis van liefde!

Kosten workshop €150,- per sessie per stel. Met als aandenken een leuke exclusieve knuffelpot. Om mee te nemen en om thuis nog eens de oefeningen te herhalen of uit te breiden.

online reserveren relatietherapie