Kinderen en relatieproblemen

Kinderen en relatieproblemen

Kinderen en relatieproblemen, helaas het komt dagelijks voor. Vele stellen vragen zich af. Moet ik door gaan met deze relatie omwille van de kinderen? kinderen en relatie problemenWat zijn de gevolgen voor de kinderen als we gaan scheiden of bij elkaar blijven?

Speciaal voor ouders met relatieproblemen en een druk schema of ouders met oppas problemen. Hebben we de mogelijkheid tot het houden van een spreekuur op een kindvriendelijke locatie bij een speelboerderij waar u kinderen met een oppas mee kunnen komen.

Kinderen mogen nooit de dupe worden

We weten het allemaal, we willen het allemaal niet! Maar helaas de realiteit van alle dag is helaas anders. Een kind is bijna altijd de dupe van een scheiding. Door samen in relatietherapie te gaan is het mogelijk om uw relatie te redden! Maar liefst 80% van de stellen die in therapie gaan lukt dat, dus waarom zou u niet bij deze grote groep horen? Relatietherapie is geen schande en zeker geen taboe meer.

Als het onverhoopt toch niet lukt

Ook helaas gebeurt dit, laten we daar onze ogen zeker niet voor sluiten! Soms heeft een van de partners al zo bewust gekozen om de relatie te beëindigen dat het gewoon niet meer mogelijk is om het nog te redden. Door toch samen in therapie te gaan is er veelal wel de mogelijkheid om goed met elkaar in gesprek te gaan.  Hier door zie je dat er meer begrip ontstaat en de partners meer rekening met elkaar willen houden. Zo is het mogelijk om een vechtscheiding te voorkomen.