Je ex (weer) terug winnen !

Je ex (weer) terug winnen.

Je ex (weer) terug  het lijkt misschien een onmogelijke missie maar toch is het mogelijk. We geven je hier diverse tips waarmee je de kans vergroot om hem terug te winnen. Zorg dat hij/zij weer verliefd op je word en weer terug komt rennen.

Liefdesverdriet of verlaten worden is een traumatische ervaring.

In de steek gelaten worden voor vrouwen is een van de traumatische ervaringen zeker voor vrouwen. We maken er vaak grapjes over en hebben allerlei wijsheden maar daar ben jij  niet mee geholpen op dat moment. Een wetenschappelijk onderzochte gerust stelling is wel dat vrouwen meer emotioneel verdriet en pijn voelen, maar er wel vollediger van herstellen dan de heren. Vrouwen komen er uiteindelijk weer sterker uit. Mannen herstellen nooit maar gaan door met hun leven.

Als jouw liefde uit je leven word gerukt dan doet dat enorm veel pijn. Machteloosheid en je kunt niet goed bedenken hoe je het op moet lossen. Radeloosheid overspoelt je en doe je dan de juiste dingen om hem proberen terug te krijgen?  Uit wanhoop doe je misschien onjuiste dingen.

Met onderstaande tips hopen we je een duwtje in de juiste richting te geven en vergroot je de kans om je ex weer terug te winnen. Maar voordat je je ex terug gaat winnen denk na over. Of je hem/haar echt wilt terug winnen en waarom je hem terug wilt winnen.

  • Probeer aller eerst op een rationele wijze te kijken waarom je ex het heeft uitgemaakt. Schakel je emoties uit en denk na over de aanleiding waarom het is uitgegaan.
  • Los het probleem op waarom het is uit gegaan, denk goed na over wat het belangrijkste is en neem initiatief om het op te lossen.
  • Denk goed na over waarom je hem mist? Is het behoeften? Laat deze niet door hem invullen of wakker ze niet aan. Voorzie van je eigen behoeften.
  • Blijf altijd ten alle tijden positief, negeer het negatieve alles wat je aandacht geeft word groter dus ook negatieve aandacht.

Word vervolgt.